Standardy

Stavebni konstrukce

Náš systém - strukturovaně izolovaných panelů - (SIP) umožňuje vytvořit zcela vzduchotěsnou konstrukci s vynikajícími tepelně-izolačními parametry.Tento lehký konstrukční systém nabízí rychlou výstavbu.

SIP Europe

Koupelny

Koupelna je velmi osobní záležitost, bude jen na Vás, jak si ji navrhnete včetně obkladů, sanity a osvětlení. Náš ověřený partner Ptáček Koupelny, vám pomůžeme vytvořit dokonalou koupelnu dle Vašich představ.

Podlahy a schodiště

Třívrstvé masivní dřevěné podlahy dodává česká firma Pechar. Jsou vyrobené v České republice z evropského dřeva. Ve spolupráci s rodinnou firmou Jelínek Interiér, jsme navrhli schodiště, které dokonale zapadá do celkového stylu domu.

Okna a vnější elektrické žaluzie

S ohledem na naše cíle udržitelnosti, jsme vybrali českého výrobce oken, společnost Slavona, držitele certifikace Passive House Insitute, který splňuje vysoké nároky na design a technologií. Vnější elektrické žaluzie, jsou součástí standardního vybavení ve všech našich domech, dodává je česká společnost NEVA.

Střešní krytina

Střešní krytinu jsme vybrali od renomované finské společnosti Ruukki, líbí se nám skandinávský design,ale hlavně kvalita a odolnost. Vybrali jsme střešní konstrukci, která umožňuje snadnou montáž a provoz solárních panelů. Tento design, barvy a materiál lehce integrují fotovoltaické střešní panely, které nenaruší celkovou estetiku domu. Do roku 2026 bude společnost Ruukki, jako první, nabízet výrobky pro střechy a stavební komponenty na bázi oceli vyrobené bez použití fosilních paliv.

Ruukki

Objevte jiný způsob života

+420 776 638 245

SMíCHoff Office Building

Plzeňská 3350/18

Praha

Česká republika

Main Form for Email CZ

Copyright 2023 ZEO - All rights reserved.

Terms and conditions

Privacy